Om Bolist

BOLIST-kedjan består av över 185 oberoende bygg- och/eller järnhandlare över hela landet. 
 
130 sedan länge väletablerade Järn- & Bygghandlare har under de senaste åtta åren organiserat sig till en aktör att räkna med på sin marknad.
 
Lokala och utländska företag har under ett antal år, med "buller och bång", tagit för sig på den privata fackhandelns bekostnad. För att möta detta har vi på Spånga Järn & Färg AB tillsammans med 130 fria Järn- & Bygghandlare, förberett oss genom att gå samman och bilda ett gemensamt bolag som har till uppgift att: 

  • förhandla fram bästa inköpspriser
  • ge oss serviceavtal till lägsta kostnad
  • hitta nya vägar till besparingsåtgärder genom stordrift
  • genomföra gemensamma marknadsföringsaktiviteter
  • administrera ett betalkort med förmånliga villkor för kunden
  • arrangera kurser och seminarier för att vi ska hänga med i utvecklingen

Vi är klara nu, det ska alla bli "varse"! Tiden är mogen att vi talar om det för konsumenterna. Det gör vi med hjälp av en gemensam underprofilering.

Vare sig du bor i Spånga eller på platser där "drakarna" i branschen aldrig kommer att ha möjlighet att öppna, så finns BOLIST där!
 
BOLIST  finns nära dig oavsett var i Sverige du befinner dig. Från Gällivare och Övertorneå i norr till Lund och Äsperöd i söder. Från Orust och Tjörn i väster till Gotland och Öregrund i öster.
 
Vi vet att ni, våra kunder, är listiga! Ni vet vad ni vill ha och vad det får kosta. Därför har vi satt er i centrum och låter vår logotyp symbolisera detta.
 

Vi finns för "Den listige kunden" - dig!
 
Varför trängas och köa på opersonliga stormarknader när Spånga Järn & Färg & BOLIST finns? Hos oss vet vem du än frågar allt om skruvdragare, stekpannor och färg. Vi är alla experter, inte expediter!

Spånga Järn & Färg AB är som alla andra BOLIST-företagen ett oberoende familjeföretag. Vi har kvalitetsvaror och kan konkurrera prismässigt med vilken stormarknad som helst tack vare våra gemensamma inköp och låga kostnader.

Du kan räkna med att vi ger dig goda råd!  

  1. Behöver du inte en produkt för proffs, så erbjuds du ett billigare och lämpligare alternativ. Men om du ska ha proffsgrejor så "kostar de inte skjortan".
  2. Om du vill dela upp dina betalningar så får du kredit till absolut lägsta kostnad.
  3. Om vi på Spånga Järn & Färg AB din BOLIST-butik inte normalt har den vara du söker så fixar vi det på några få dagar och till rätt pris!
Kom till Spånga Järn & Färg AB och BOLIST, vi kan våra varor och förstår vad våra kunder vill ha och har gjort det sedan 1920!